

AGENDA

Plan Management Advisory Group

Located at: Online GoTo Webinar Thursday, April 11th, 2024, 10:00 a.m. to 12:00 p.m.

Please register for Plan Management Advisory Meeting on Thursday, April 11th, 10:00 AM PDT at: https://attendee.gotowebinar.com/register/2394359629093409374

April Agenda Items		Suggested Time
I.	Welcome and Agenda Review	10:00 – 10:05 (5 mins)
II.	2025 State Affordability Subsidy Program Design	10:05 – 10:25 (20 mins)
III.	2025 Standard Benefit Design Updates	10:25 – 10:35 (10 mins)
IV.	Population Health Investment (PopHI) Advisory Council	10:35 – 10:50 (15 mins)
V.	PopHI Implementation Planning	10:50 – 11:05 (15 mins)
VI.	Essential Community Providers (ECP) Project	11:05 – 11:15 (10 mins)
VII.	2026 QHP Issuer Model Contract Update	11:15 – 11:30 (15 mins)
VIII.	Open Forum	11:30 – 12:00 (30 mins)

Send public questions and comments to qhp@covered.ca.gov