

## **AGENDA**

Plan Management and Delivery System Reform Advisory Group Meeting and Webinar Friday, September 12, 2014, 12:00 p.m. – 2:30 p.m.

## Berryessa Conference Room Covered California 1601 Exposition Boulevard, Sacramento, CA 95815

Webinar Link: <a href="https://attendee.gotowebinar.com/register/2792526798875638017">https://attendee.gotowebinar.com/register/2792526798875638017</a>

	September Agenda Items	Suggested Time
ı.	Welcome and Agenda Review (Valerie Woolsey)	12:00-12:10 (10 min.)
II.	Quality and Network Management Update (Jeff Rideout)	12:10-1:15 (65 min.)
	<ul> <li>A. Update on 2015 QRS</li> <li>B. Provider Directory Search</li> <li>C. Overall network update, including regulator audits, network status for 2015</li> <li>D. ECP status and medically underserved community assessment</li> </ul>	
III.	2016 Benefit Redesign Process (Anne Price)	1:15-1:30 (15 min.)
IV.	Renewal Update	1:30-1:45 (15 min.)
V.	Operations Update	1:45-2:15 (30 min.)
VI.	Wrap-Up and Next Steps (Casey Morrigan)	2:15-2:30 (15 min.)

Send public comments to <a href="mailto:qhp@hbex.ca.gov">qhp@hbex.ca.gov</a>

We welcome you to our new offices! Please allow yourself extra time to park and find your way around.

Please park in any uncovered spot, upper or lower, in the parking lot at 1601 Exposition Blvd. (The spaces in the underground garage are reserved for staff and are not available to the public.)

You must enter through the front doors; there is no public access through the lower parking lot or the garage. In our new place, we will ask you to sign in with the security guard, and get a visitor name tag, before you proceed to the meeting room.

The conference room for our meeting is yet to be determined. A Covered CA staff person will wait for you in the lobby to bring you to our meeting room. We look forward to seeing you!